0
Je winkelwagen

Productinformatie

Met deze Stainless Steel ketting voeg je verfijning toe aan jouw sieradencollectie. Deze ketting heeft 6 mini hartjes in een combinatie van goud en zwart. Deze ketting is gemaakt voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtiel en elegant accessoire dat moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit.

Onze kettingcollectie bestaat uit een perfecte balans tussen tijdloze elegante en een eigentijdse stijl. Deze fijne roestvrijstalen ketting met 6 mini hartjes in zwart en goud is met zorg gemaakt en is een sierlijk accessoire voor iedere vrouw. Deze ketting voegt niet alleen verfijning toe aan jouw look, maar ook schoonheid. Elk hartjes is een detail dat bijdraagt aan de gehele elegantie van de ketting.

Met de bijpassende armband met 3 mini hartjes, maak je de look compleet. Met de ketting en armband heb je een prachtige sieradenset dat een ware toevoeging is voor jouw outfit. Voeg hieraan de oorbellen met zwart hartje aan toe en je hebt een unieke set dat prachtig bij elkaar aansluit. Perfect voor elke gelegenheid, van alledaags tot bijzonder.

kleur

"rvs""goud""stainless steel"

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ketting met 6 mini hartjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *